Over ons

Over ASBL Menval

ASBL Menval is een non-profit organisatie gevestigd in de Belgische Ardennen. De filosofie van de organisatie is om de regio en haar schoonheid te promoten, in harmonie met de natuur. We doen dat door verschillende activiteiten te organiseren die we proberen zo betaalbaar mogelijk te maken. Op deze manier kan iedereen meedoen en van onze mooie regio genieten! De winst gegenereerd door onze activiteiten dient slechts drie doelen:

  • Financiering van nieuwe activiteiten & evenementen
  • Financiering van goede doelen zoals Télévie
  • En de promotie van de Belgische Ardennen

ASBL Menval
Souper Télévie Weekend - ASBL Menval - event ardenne

Wat doen we?

We organiseren evenementen die de natuurlijke regio van de Belgische Ardennen promoten, zoals wandelingen, trails, rondleidingen en nog veel meer! We doen ook muziekavonden waar we geweldige muziek combineren met uitzonderlijk lokaal eten.

De natuur staat bij ons centraal, daarom proberen we onze activiteiten voortdurend te verbeteren om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Ecologische en regionale voedingsmiddelen, herbruikbare bekers, biologisch afbreekbare tokens zijn slechts enkele voorbeelden van de initiatieven die we nemen.

Werken met lokale producenten en handelaren is voor ons net zo essentieel. Dit drijft ons niet alleen naar een duurzamere bedrijfsvoering, maar stimuleert ook de regionale economie. 

Iets voor jou?

Ben je in de Belgische Ardennen en wil je wat orginieels ondernemen? Neem gerust contact met ons op! Evenementen voor jou, op maat gemaakt. Ons veelzijdig team staat altijd klaar voor nieuwe projecten. We bekijken dan samen hoe we ideeën in iets concreets kunnen ontwikkelen. Laat het ons snel genoeg weten zodat we kunnen helpen bij het plannen van je volgende belevenis. 

Ons team is voordurend op zoek naar nieuwe vrienden, leden en projecten! Heb je een leuk idee, concept, maar niet de structuur om deze te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op en we nodigen jou uit voor een van onze vergaderingen. We kunnen helpen op verschilldende gebieden zoals planning, formaliteiten, reclame en nog veel meer! Het maakt niet uit of je nou jong of minder jong bent, of je veel of weinig ervaring hebt! Wees dus niet bang en stuur ons een mail!

Randonnée Télévie Weekend Télévie- ASBL Menval

Meet the team!

Alex Pothaar

Alex Pothaar

Student International Business @Universiteit Maastricht

Event planner & Co-Administrator

Sylvia Moreaux

Studente Germaanse Talen @HECH Luik

Verantwoordelijk voor duurzaamheid

Jeoffroy Bouillon

Jeoffroy Bouillon

Slagerij Studie @I.T.C.A. Suarlée Namen

Verantwoordelijk HORECA & Co-Administrator

Johanna Lieckens

Johanna Lieckens

Afgestudeerd in Multimedia @HEPL Jemeppe Luik

Media Manager & Community Manager

Wil jij ons team komen versterken
of meehelpen met onze evenementen?

Klik dan op een van de bestuursleden hierboven (ze zijn allemaal sympathiek hoor) en stuur een berichtje.